Για ακόμα μία χρονιά η ΜΟΒΙΑΚ, συνεχίζει δυναμικά να στηρίζει τη Χανιώτισσα αθλήτρια των 400μ με εμπόδια, Δήμητρα Γναφάκη. Η συνεργασία αυτή πραγματοποιείται στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας, με τον Αθλητισμό να αποτελεί έναν από τους τρεις κύριους πυλώνες της, μεταξύ της Εκπαίδευσης και της προσφοράς στη Κοινωνία. Η συνάντηση της αθλήτριας με τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της ΜΟΒΙΑΚ, κ. Εμμανουήλ Σβουράκη, αλλά και τη σύζυγο του Μαρία Σβουράκη, Υπεύθυνη Ιατρικού τμήματος της ΜΟΒΙΑΚ, πραγματοποιήθηκε στις ανανεωμένες κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας στο Ακρωτήρι Χανίων.

Η διοίκηση της ΜΟΒΙΑΚ δηλώνει υπερήφανη για την ανανέωση αυτής της συνεργασίας με τη Χανιώτισσα πρωταθλήτρια του στίβου, Δήμητρα Γναφάκη, και θα συνεχίσει πιστά να τη στηρίζει στην προσπάθεια κατάκτησης κάθε νέου στόχου που θα θέτει.

Λίγα λόγια για την Αθλήτρια


Η Δήμητρα Γναφάκη, εκτός από το βασικό της αγώνισμα, τα 400μ. με εμπόδια, είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας σκυταλοδρομίας 4×400μ. με συμμετοχές σε πολλές διεθνείς διοργανώσεις, οι οποίες την έχουν πλέον καταστήσει μία από τις μεγάλες και πολλά υποσχόμενες αθλήτριες της Ευρώπης.
Παρά το νέο ατομικό της ρεκόρ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου το 2022, η Δήμητρα συνεχίζει να θέτει υψηλούς στόχους και μαζί με τον προπονητή της, Μιχάλη Μανουσάκη, και τη στήριξη της ΜΟΒΙΑΚ, οδεύει προς ένα λαμπρό μέλλον στον αθλητικό χώρο.

Η ΜΟΒΙΑΚ συνεχίζει τη συνεργασία της ως Μεγάλος Χορηγός της αθλήτριας, Δήμητρας Γναφάκη